• 2018公务员、事业单位考试面
  • 2016浙江、山东、广东、河北
  • 事业单位面试题库-事业单位
  • 2016国考行测专题
  • 2015江苏事业单位考试题库
  • 时政百分网2015考研电子书3
10月18日时政快报   10月17日时政快报   10月16日时政快报   勘察设计行业准考证打印入口   10月15日时政快报   城乡规划师、房地产估价师、通信专业准考证打印   10月14日时政快报   10月13日时政快报   10月12日时政快报   10月11日时政快报  
小学教师招聘考试英语真题答案解析
2019/6/24 8:43:55     事业单位考试招聘网  浏览次数:                                字号:T | T
[ 导读 ] 最新小学教师考试真题分析。

2019全国小学教师招聘考试[英语]真题题库答案


  根据最新的小学考试真题汇总而成,事业单位考试网(http://www.shizheng100.com)提供全面的笔试真题、面试原创题等内容。


  1.Those firms plan to raise capital locally to ________ the expansion.


  A. file


  B. form


  C. fund


  D. find


  答案:C


  解析:A提出;B形成;C投资、资助D找到。


  2.The medicine can______bacterial infections.


  A. insert


  B. inhibit


  C. inspect


  D. Increase


  答案:B


  解析:此药物可以抑制细菌感染,词汇题,故选inhibit,抑制。


  3.My dear friend, do you have any work-------this weekend? I want to go shopping with you.


  A. to finish


  B. finish


  C. finishing


  D. to be finished


  答案:A 解析:考查finish的不同形式。这里说的是你有很多工作要做吗?因此应该是选择不定式to finish. A选项正确。


  4.The car crossed the road suddenly________  and his dad, driving a big truck, had to avoid it.


  A. Brake


  B. Break


  C. Bend


  D. Branch


  答案:A解析:brake制动;break故障;bend弯曲;branch分支。


  5.Your business might ______ with the support of your parents and friends.


  A. thrust


  B. thrive r


  C. thrill


  D. thread


  答案:B 解析:A thrust推 ;C thrill 激动;D thread 线;B thrive 繁荣。所以这题应该选择B。


  6.The?sound?of?the?music?____louder?and?louder?as?the?band?marched?nearer?to?me.???


  ?A.?grew????????B.?felt??????????C.?appeared????????D.?remained?


  答案:A?


  解析:grow?变得,表示一个渐进的过程;feel,认为,感觉;?appear?显得;remain?保留,依然。题干中的as是关键词,表示“随着乐队向我们走的越来越近,音乐的声音也变得越来越大”。


  7.Without the teacher’s instruction, he ________ any great progress.


  A. would not make


  B. should not have made


  C. should not make


  D. would not have made


  答案:D解析:虚拟语气,要是没有老师的知道,他就不会取得大的进展。


  8.If we were captured, we _______ drink the poisoned water prepared in advance.


  A. would have


  B. will


  C. would


  D. will have


  答案:C 解析:考查虚拟语气,根据从句用的一般过去时态,我们知道这道题是对现在的虚拟,主句要用would/could/should等。所以这题应该选择C。


  9.If it hadn't been for the awful weather, we ________ for a picnic.


  A. wouldn't go


  B. would go


  C. wouldn't have gone


  D. would have gone


  答案:D解析:如果不是因为糟糕的天气,我们就去野炊了。考察虚拟语气的用法。


  10.The teacher suggested that her students ______experiences with ESP.


  A. write a composition on their


  B. to write composition about the


  C. wrote some compositions of his or her


  D. had written any compositions for his


  答案:A


  解析:(A)suggest后面的从句要用虚拟语气形式,其形式为should(可以省略)+动词原形。


  11.A safety analysis _____ the target as a potential danger. Unfortunately, it was never done.


  A. would identify


  B. will identify


  C. would have identified


  D. will have identified


  答案:C


  解析:“一次安全隐患分析本来会确认这个目标是潜在的危险。不幸的是,这样的分析从未做过。”这是对过去时间的虚拟,表示过去要做而没有做的事。因而答案选 C. would have identified


  12.This type of networking serves a great ________ in giving back to the community.


  A. power


  B. process


  C. purpose


  D. project


  答案:C


  解析:serve a purpose为某目的服务。


  13.They are looking for______to ease the pain.


  A. comfort


  B. rest


  C. leisure


  D. Sympathy


  答案:A


  解析:词汇题,Comfort,安慰;rest,休息;leisure,空闲时间;sympathy,同情


  14.The _______ to hand over your financial future to an expert can be high.


  A. temperament


  B. template


  C. temperance


  D. temptation


  答案:D


  解析:A选项temperament气质;B选项template模板;C 选项temperance节制;D选项temptation诱惑。根据句意,很想把自己的财务未来交给一名专家,所以这题应该选择D。


  15.The work requires developing a _______ of related skills.


  A. variety


  B. Class


  C. Diversity


  D. Category


  答案:A


  解析:B选项 class班级;C 选项diversity多样性; D 选项category范畴;A选项variety各种。根据句意,这项工作需要发展多项技能,所以这题应该选择A。


  16.The constitutional point, however, was by no means the only one at ________ .


  A. matter


  B. problem


  C. matters


  D. issue


  答案:D


  解析:at issue争议中的,讨论中的。


  17.The professor's new book is ________ reading.


  A. well worthy


  B. very worth


  C. very worthy


  D. well worth


  答案:D


  解析:be (well) worth doing.做某事是值得的。


  18.The issue to be discussed tomorrow is a hard nut to ________.


  A. break


  B. beat


  C. crack


  D. knock


  答案:C


  解析:hard nut to crack,固定搭配,难以对付的(问题、女人等)。


  19.A group of soldiers took the command of their director and________a series of military actions against the opponent country.


  carried on


  carried off


  carried out


  carried over


  答案:C


  解析:考查词组辨析。A选项carry on持续;B 选项carry off抢走; D 选项carry over延续;C选项carry out实施。根据句意,实施了一系列军事行动,所以这题应该选择C。


  20.We documented evidence of harmony between these two ethnic ________.


  A. peoples


  B. camps


  C. groups


  D. collectives


  答案:C


  解析:ethnic group 是固定搭配, 表示来自同一文化的民族。

(编辑:admin)

标签:教师考试真题 教师英语考试 英文真题
 
相关阅读:
教育知识与能力2020事业单位进编教育基础知识真题
教师资格全国事业单位教师资格考试幼儿保教知识与能力真题答案
银行招考事业单位中小学教师考试真题综合基础论述题答案
教师资格最新教师招聘行测每日一练题库
教育知识与能力教师考试综合知识